Escape Game "Tulpenmaffia"

Wie zorgt er voor de beste prijs?

Escape Game: Tulpenmaffia

Speel met familie, vrienden of collega’s de spannende Outdoor Escape Game “Tulpenmaffia” op Land van Fluwel. Ons avonturenparadijs is een unieke locatie om deze escape in teamverband te spelen. De Escape Game is geschikt voor iedereen van 15 jaar of ouder en is te spelen door groepen vanaf 8 t/m 50 personen.

Het verhaal
Het is gelukt! Wat iedereen voor onmogelijk hield, hebben zeer knappe koppen klaargespeeld. Eindelijk is daar de ‘Zwarte Tulp’.

Je zult begrijpen dat de hele wereld klaar staat om deze bijzondere nieuwe tulp te bemachtigen. In een spannend spel, dat zich afspeelt over heel Land van Fluwel, ga je op zoek naar het beste bod op de zwarte tulp. Kijk uit voor maffiapraktijken en zwendel. Mag jouw groep uiteindelijk de tulp verhandelen en ga je met het geld naar huis?

Meer informatie
Geschikt voor groepen van 8 t/m 50 personen (leeftijd 15+)
Kosten: € 125,- tot 10 deelnemers (€ 10,00 p.p. extra bij meer deelnemers)
Duur: ongeveer 2 uur

Reserveren?
Mail naar info@landvanfluwel.nl of bel naar 0224 562 555

De Escape Game is ook een ideale groepsactiviteit voor bijvoorbeeld een familiedag of bedrijfsuitje en kan gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten die wij aanbieden of met een lunch of diner in ons restaurant. Er zijn mogelijkheden genoeg, en bij ons ‘kan alles’.

Andere activiteiten ...

e-Chopper huren

Het Perfecte Kiekje

Restaurant ‘De Kneinsberg’

tulpenveld

Boek de BloembollenBoemel

Huur een e-chopper ...

Dat is avontuur voor grote kinderen!

Een leuk uitje met vrienden, familie of collega’s.

nl_NLNL