Blotevoetenpad

Spektakel voor jong & oud met de schoenen uit!

Blotevoetenpad

Trek je stoute schoenen uit en voel de vrijheid van lopen op blote voeten! Een heerlijk dagje uit in Noord-Holland beleef je hier. Op dit uitdagende blotevoetenpad van 1 kilometer struin je over ons gehele park en voel je de natuur tot in je tenen. Priek, prut en laat je verleiden tot dit avontuur. Een spektakel voor jong & oud, wie durft er op z’n blote voeten door de modderbak?

Een blotevoetenpad is een speciaal gemaakt parcours om op blote voeten door de natuur te lopen. Je loopt over verschillende harde en zachte ondergronden zoals gras, zand, steentjes, hout, etc. Volgens dokter A. Vogel heeft het lopen op blote voeten een heilzame werking voor lichaam en geest.

Het leukste avontuur voor jong en ouder!

Loop het blotevoetenpad met je familie, tijdens een kinderfeestje, schoolreisje of met vriendinnen. Kies telkens welk avontuur bij jou past. Het blotevoetenpad loopt over ons hele park. Stijg tot grote hoogte op de uitkijktoren, loop de stelten, stap over stammen zonder in het water te vallen en voel het moeras tussen de tenen. Aan het einde van het blotevoetenpad zijn er waterkraantjes om je voeten weer schoon te maken.

Onderweg maak je kennis met mooie verhalen uit de regio die in de route van ons blotevoetenpad zijn gebouwd. Zo waad je door ons eigen Noord-Hollands kanaal, loop je over de Westfriese Omringdijk, stap je door het Wildrijk en kom je er eindelijk achter waarom de landerijen rond Land van Fluwel regelmatig onder water staan.

Het blotevoetenpad is mede mogelijk gemaakt door:

Beleef nog meer avontuur ...

Strand van Fluwel

Klimland Keikop

Verstoppertjesbos

Skelterbaan

Strandweer?

Neem je zwemkleren mee!

Volop waterpret en avontuur!

nl_NLNL