Kinderfeestje vieren?

Wij zijn er gek op!

Kinderfeestje

Het leukste avonturen kinderfeestje van Noord-Holland vier je met je vriendjes en vriendinnetjes op Land van Fluwel! We beginnen het kinderfeestje met limonade en popcorn. Daarna is het hoog tijd om met z’n allen het park onveilig te gaan maken.

Trek je stoute schoenen uit en bedwing het Blote Voetenpad. Verleg grenzen in het Avonturen Speelparadijs of beleef met z’n allen de Dutch Tulip Experience. Versla je vrienden op de Skelterbaan of houd een glijbanenrace vanaf de Uitkijktoren. De keuze is aan jullie.

Vergeet bij mooi weer niet om zwemkleding mee te nemen voor bij Strand van Fluwel. Kinderen komen tijd tekort met al het avontuur op ons prachtige park.

Dit was mijn leukste kinderfeestje ooit!

Tarieven kinderfeestje

Voor het vieren van dit leuke kinderfeestje hebben we een tweetal feestpakketten samengesteld:

  1. Entree tot het park, limonade met popcorn en een raketje tussendoor: € 13,50 per kind.
  2. Entree tot het park, limonade met popcorn, een raketje tussendoor en afsluiten met een pannenkoek of patat met frikandel/kroket/kaassoufflé en limo: € 18,50 per kind.

Per 4 kinderen heeft één begeleider gratis toegang tijdens het kinderfeestje.

Reserveren kinderfeestje

Kinderfeestjes dienen vooraf gereserveerd te worden door – bij voorkeur – te bellen naar 0224-562555 zodat we alle benodigde gegevens direct kunnen noteren. Een andere mogelijkheid is om een mail te sturen naar info@landvanfluwel.nl. Vermeld daarin welk feestpakket jullie willen, de gewenste datum + tijd, aantal kinderen en de naam + leeftijd van de jarige job.

Ontdek meer Land van Fluwel

Blotevoetenpad

Klimland Keikop

Uitkijktoren

Strand van Fluwel

Ook je familiedag

vier je op Land van Fluwel

De combinatie van de diverse activiteiten en mogelijkheden op ons park maakt Land van Fluwel uitermate geschikt om grote groepen te ontvangen en hier een passend (dag)programma voor samen te stellen.

nl_NLNL