Werken bij …

Land van Fluwel zoekt veelzijdige avonturiers!

Op 23 maart start het nieuwe seizoen op Land van Fluwel in Sint Maartenszee. Wij zoeken een nieuwe collega met een creatieve en avontuurlijke geest om ook van komend seizoen een succes te maken. Ben jij in voor een goedlopend gesprek over ons Blote Voeten Pad?

Horecamedewerker
Vol energie en met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden tijdens een parkdag. Bedien een vol terras met de heerlijkste pannenkoeken en lekkernijen uit restaurant de Kneinsberg. Voorzie de boemelaars van koffie en vers appelgebak en begeleid ze vervolgens naar de boemel. Elke dag is anders, maar 1 ding is altijd, je bent omringt met levensgenieters en avonturiers!

Je bent doordeweeks beschikbaar en in vakanties.
We verwachten van al onze collega’s een gezonde dosis humor, positieve inzet en flexibiliteit. Vanwege veel buitenlandse gasten is het een pre als je je in het Duits en Engels een beetje kan redden.

Heb je zin om het grote avontuur op Land van Fluwel van dichtbij te beleven? Nodig jezelf uit en stuur een motivatie en je cv per mail naar info@landvanfluwel.nl t.a.v. Suzan Romar. Geef hierbij aan voor hoeveel uur per week je een functie zoekt.

Tot snel!

 

© Beeld: Pieter Prins Fotografie

Ontdek meer Land van Fluwel

Blotevoetenpad

Escape Game Tulpenmaffia

Escape Game: Tulpenmaffia

Uitkijktoren

Skelterbaan

Op zoek naar een personeelsuitje?

Laat je verrassen

nl_NLNL