Huur een e-chopper ...

Dat is avontuur voor grote kinderen!

e-Chopper huren

Rondtouren op een e-chopper, dat is avontuur voor grote kinderen! Een leuk uitje met vrienden, familie of collega’s.

Rijd langs de bloeiende tulpenvelden, over de Westfriese omringdijk of richting strand om uit te waaien en kom bij de mooiste plekken in de omgeving. Er zijn diverse routes beschikbaar, maar je kunt natuurlijk ook zelf een route bedenken. Je kunt met de e-chopper een rit van 50 km maken.

Op een lege maag kun je niet rijden. Geniet vooraf van koffie met appeltaart in ons restaurant of sluit de rit af met een heerlijke bourgondische maaltijd.

Om een e-chopper te huren moet je in bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Tarieven verhuur: hele dag € 45,-

Je kunt met de chopper vanaf Land van Fluwel op pad tussen 10.00 en 17.00 uur. Binnen deze tijd kun je een afstand afleggen van maximaal 55 kilometer. De borg (cash) bedraagt € 100,- per e-chopper met een maximum van € 250,- bij huren van meerdere e-choppers.

Zie jij jezelf al gaan? Informeer naar de mogelijkheden of reserveer via info@landvanfluwel.nl of bel naar 0224 – 562 555.

Een e-chopper huren is een ideale groepsactiviteit voor bijvoorbeeld een familiedag of bedrijfsuitje en kan gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten. Maar je kan ze ook al huren met 2 personen! Er zijn mogelijkheden genoeg en bij ons ‘kan alles’.

e-chopper huren bij Land van Fluwel

Andere activiteiten ...

Escape Game Tulpenmaffia

Escape Game: Tulpenmaffia

Dutch Tulip Experience

Restaurant ‘De Kneinsberg’

tulpenveld

Boek de BloembollenBoemel

Op een lege maag kun je niet rijden!

Schuif aan in Restaurant De Kneinsberg

Geniet vooraf van koffie met gebak of sluit je rit af met een heerlijke bourgondische maaltijd

nl_NLNL