Land van Fluwel

gebouwd op passie en lef!

Fluwel

Fluwel

Land van Fluwel is het gezicht en visitekaartje van bloembollenexportbedrijf en -webshop Fluwel. Voor de eigenaar en bloemenliefhebber Carlos van der Veek is dit avonturenparadijs een droom die uitkomt.

Fluwel staat voor Flowers Love U, We Enjoy Life.

De passie van Carlos voor mooie bloemen is dezelfde als waarmee de collega’s van Land van Fluwel er alles aan doen om het voor de bezoekers een mooie beleving te maken. Begonnen als openlucht tulpenbeleving is Land van Fluwel inmiddels uitgegroeid tot een avonturenparadijs vol avontuur voor jong en oud! In de geest van het avontuur van de tulp, ben je van harte welkom op het grootste avonturenpark van Noord-Holland. En net als met het zien van een mooie bloem: ‘Je weet niet wat je meemaakt!’

Land van Fluwel zou het park niet zijn zonder bloemenpracht. Jaarlijks worden de bloeiers uit de webshop ook getoond op het park aan de Belkmerweg in Sint Maartenszee. En wil je dat ook in je eigen tuin? Neem dan vooral een kijkje in de souvenirshop of de webshop van het bedrijf voor de mooiste bloeiers (0.a. tulpen, narcissen, alliums, lelies en amaryllissen. Naast bekende soorten vind je er vaak nieuwe en unieke exemplaren van diverse bloembollen.

Wil je wekelijks tips en wetenswaardigheden van Carlos ontvangen? Schrijf je dan in voor de Fluwel Nieuwsbrief.

 

Ontdek meer Land van Fluwel

Dutch Tulip Experience

Dutch tulip field

Tulpenvelden

Souvenir- & Bollenshop

Met de BloemBollenBoemel langs de tulpenvelden

Met het hele gezin

naar Land van Fluwel

nl_NLNL