Land van Fluwel

Met de hele klas op avontuur!

Schoolreisje

Het avontuurlijkste schoolreisje in Noord-Holland beleef je met je klas op Land van Fluwel. Voor elk kind, voor elke leeftijd is er volop vermaak. Het park is ruim opgezet en zo gebouwd dat de avonturen zowel makkelijk als moeilijk te beleven zijn. Daarbij kunnen kinderen, door de manier van bouwen, nooit het avontuur aan gaan dat niet bij hun leeftijd past. Dat maakt Land van Fluwel niet alleen het leukste schoolreisje, maar ook zeer veilig en geschikt voor alle leeftijden.

Beleving en attractiewaarde voor alle leeftijden!

Beleef met de audiotour het sprookje van de tulp in de Dutch Tulip Experience. Trek de stoute schoenen uit voor het avontuur op het Blotevoetenpad en verleg grenzen in het Avonturen Speelparadijs. Durf je de uitkijktoren op? En met de 10 meter lange glijbaan weer naar beneden?

Mocht je interesse hebben in een schoolreisje op Land van Fluwel dan ben je natuurlijk altijd welkom om vooraf te komen kijken. Neem contact op zodat we alle tijd hebben om het park en de mogelijkheden te laten zien. ‘Je weet niet wat je meemaakt!’

Juf, dit was het gaafste schoolreisje ooit!

Tarieven schoolreisje en BSO 2024

De entree voor schoolreisjes en BSO bedraagt € 7,75 per kind. Per 4 kinderen mag er gratis 1 begeleider mee. De entree geeft toegang tot alle activiteiten op het park.

En krijgen de kinderen lekkere trek? In ons pannenkoekenrestaurant hebben we genoeg lekkers. Hieronder zetten we een paar opties op een rij:

  • Patat + ranja en een raketje: € 4,25
  • Patat + ranja, frikandel/kroket/kaassoufflé en een raketje: € 5,75
  • Pannenkoek (30 cm) in het pannenkoekenhuis + ranja en een raketje: € 5,25
Meer informatie

Parkeren is gratis, wanneer jullie met de bus komen, de bruggen zijn hoog genoeg om onderdoor te gaan en op het grote grasveld kan er gedraaid en geparkeerd worden. Er is een overdekte ruimte aanwezig voor alle spullen. Indien gewenst is het – na overleg – mogelijk eerder te arriveren dan onze gebruikelijke openingstijd van 10.00 uur. In september en oktober zijn we op maandag en dinsdag op aanvraag geopend voor schoolreisjes.

Extra

Voeg een educatief element toe aan jullie schoolreisje! Voor slechts €20 extra (totaal) kun je nu het Tulipa boek met digitale lesbrief bijbestellen. Het Tulipa boek is een sprookje waarin kinderen het waargebeurde verhaal ontdekken van hoe de tulp naar Nederland is gekomen. Hierbij ontvang je een digitale lesbrief voor in de klas, zo breng je de geschiedenis van de tulp tot leven! Wij adviseren deze verrijking van het schoolreisje voor groepen 3, 4, 5 en 6.

Neem voor reserveringen of meer info over een schoolreisje op Land van Fluwel contact op via 0224-562555 of per mail: info@landvanfluwel.nl

Ontdek meer Land van Fluwel

Kinderspeeltuin

Klimland Keikop

Blotevoetenpad

Uitkijktoren

En wordt het echt warm?

neem dan je zwemkleding mee!

Beleef het avontuur met de hele klas en vier schoolreisje op Land van Fluwel! Ook de waterpartij is veilig voor jong en oud. Voor degene die niet kunnen zwemmen zijn er zwemvesten beschikbaar.

nl_NLNL