Land van Fluwel

ideaal voor een familiedag, verjaardag, huwelijk of bedrijfsuitje!

Familiedag / Groepsuitje

Op zoek naar een locatie voor de familiedag, huwelijk of bedrijfsuitje? Of wil je je verjaardag buiten de deur vieren? Ook dat kan op Land van Fluwel!

De combinatie van de diverse activiteiten en mogelijkheden op ons park en de capaciteit van ons Restaurant ‘De Kneinsberg’ maakt Land van Fluwel uitermate geschikt om grote groepen te ontvangen en hier een passend (dag)programma voor samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan;

  • familiedag
  • bedrijfsuitje / teamuitje
  • verjaardagsfeest
  • huwelijk
  • etc.

Bij ons kan alles

Wij zeggen vaak tegen elkaar: ‘bij ons kan alles’. Daarom gaan we graag met je in overleg om te kijken hoe we de wensen die jullie hebben kunnen omzetten in een geslaagde dag voor iedereen.

Wil je alleen het park bezoeken met je familie, vrienden of collega’s? Geen probleem, loop met z’n allen het blotevoetenpad of beleef de Dutch Tulip Experience. Op zoek naar iets actievers? Speel de spannende Outdoor Escape Game “Tulpenmaffia“. Of huur de XXL Jenga/mikado. We verhuren ook e-choppers, zodat je ook de prachtige omgeving buiten ons park kunt ontdekken.

Je kunt natuurlijk vooraf koffie met gebak doen, komen lunchen of eindigen met een diner in ons restaurant. Of kies je er liever voor om de dag buiten af te sluiten met een BBQ of een borrel? Misschien wel in combinatie met een mooi optreden in het park?

Mogelijkheden genoeg!

Wil je meer informatie of kijken naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0224-562555 of info@landvanfluwel.nl.

“Afgelopen zondag (10-09-2023) hadden wij onze familiedag bij Land van Fluwel. Eerder dit jaar zijn mijn zus Joke en ik voor het bespreken bij jullie geweest en hadden we verschillende keren contact via e-mail. Wij willen je hierbij even laten weten dat we terugkijken op een heel geslaagde dag. Het was heel fijn dat we, met het hele warme weer, buiten op het terras konden zitten en de kleine (en grotere!) kinderen hebben zich prima vermaakt in het avonturenparadijs. Het eten en drinken was allemaal prima voor elkaar. Daarnaast droeg de ontspannen, relaxte sfeer van de bediening en het andere personeel ook zéker bij aan het slagen van deze dag! Hartelijk dank.”
Joke & Trudie

Ontdek meer Land van Fluwel

Klimland Keikop

Escape Game Tulpenmaffia

Escape Game: Tulpenmaffia

Uitkijktoren

Souvenir- & Bollenshop

Huur een e-chopper

dat is avontuur voor grote kinderen!

Tour langs de tulpenvelden of rijd richting de kust

nl_NLNL