Trouwen op Land van Fluwel

De mooiste start van het grote avontuur!

Trouwen op Land van Fluwel

‘Zeg ja’ op deze paradijselijke trouwlocatie. Toost daarna samen met jullie gasten of vier een groots feest in de tuin.

Op Land van Fluwel vind je volop mogelijkheden om jullie trouwfeest te vieren hoe het jullie past: groot of klein, buiten in een losse festivalsetting in een tent of binnen in de boerderij. Op ons park vind je veel mooie plekken voor een onvergetelijke trouwdag of samenleef feest!

Kies uit één van de romantische plekjes in een prachtige omgeving. Proost op de liefde, ga bbq-en of geniet van een meergangendiner in de tuin.

Ons enthousiaste en ervaren team doet er alles aan om het een onvergetelijke dag te laten worden. Wij gaan graag met jullie in gesprek om van jullie trouwdag een hele bijzondere te maken! Neem vrijblijvend contact met ons op via info@landvanfluwel.nl.

Op de dag zelf was alles supergoed geregeld. Een ontspannen sfeer door leuke aankleding, originaliteit, goede bediening door vrolijk en vriendelijk personeel en ook op het laatste moment flexibiliteit en meedenken.

“Wij hebben in oktober onze bruiloft gevierd bij Land van Fluwel. Ondanks het echte herfstweer hebben wij een ontzettend leuke dag beleefd met onze vrienden en familie, met als afsluiting een gezellig feest in de kas op de trouwlocatie. Het team van Fluwel heeft er alles aan gedaan om er voor ons en de kinderen een relaxte dag van te maken en wij vonden de goede communicatie vooraf ook heel erg fijn.

Nogmaals dank voor jullie gastvrijheid en de goede verzorging!”

Coen en Annemaartje (oktober 2023)

♥♥♥

“Wij zijn getrouwd op het land van Fluwel.Wat een geweldige locatie, met een geweldig team wat voor ons klaar stond.Suzan en Linda hebben er helemaal een beleving van gemaakt. De kindjes konden lekker spelen, en wij met het gezelschap lekker eten en feesten. Echt een aanrader!”

Ferry en Rachel (juni 2023)

♥♥♥

“Afgelopen september 2022 zijn wij getrouwd en hebben die dag onze bruiloft gevierd met een mooi feest bij Land van Fluwel. We kenden de fijne sfeer van het park met veel groen en ruimte om te spelen, omdat we er een aantal keer met onze dochter geweest waren. Toen bleek dat het ook als trouwlocatie gebruikt kon worden hebben we een afspraak gemaakt.

We waren meteen verkocht toen we de stretchtent en de foodtruck zagen, het open en vrije karakter midden in het park met gras en picknicktafels er omheen en alle ruimte voor kinderen van alle leeftijden om te spelen, was precies wat we zochten.
Ook het afstemmen van wat we wilden met Land van Fluwel verliep heel prettig, veel ruimte voor leuke ideeën, denken in mogelijkheden en oplossingen, niet formeel maar wel professioneel.

Op de dag zelf was het heel erg fijn om aan te komen op een buiten locatie, kinderen konden lekker hun gang gaan en het was fijn de natuur om ons heen te hebben. De tent en de tafels waren mooi aangekleed met bloemen, versiering en lampjes en het werd onze gasten op een fijne manier naar de zin gemaakt met drankjes en hapjes. Iedereen heeft genoten en we hebben veel complimenten gekregen over de plek van onze bruiloft en het muziekoptreden van een van onze vrienden, wat ook heel veel sfeer en plezier bracht.

We kunnen Land van Fluwel dus van harte aanraden voor een bruiloft of een ander mooi groot feest!”

Pieter en Katja (september 2022)

♥♥♥

“Met onze voorgenomen trouwplannen waren wij op zoek naar een leuke en originele trouwlocatie. Wij wilden absoluut geen geijkte plek met een star programma.

We zijn binnengestapt bij Land van Fluwel en hebben gevraagd of zij ruimte konden bieden aan onze ideeën. Hierop reageerden ze zeer enthousiast en dachten vanaf het eerste moment met ons mee. Door hun flexibiliteit, enthousiasme en het goede contact hadden wij meteen een goed gevoel bij Land van Fluwel voor onze bruiloft. Daarbij hadden ze al eerder een bruiloft georganiseerd wat ons gevoel verder bevestigde. Overige belangrijke zaken als parkeergelegenheid, slecht weer voorziening, originele foto mogelijkheden en speelruimte voor kinderen zijn ook aanwezig.

Op de dag zelf was alles supergoed geregeld. Een ontspannen sfeer door leuke aankleding, originaliteit, goede bediening door vrolijk en vriendelijk personeel en ook op het laatste moment flexibiliteit en meedenken.

Dat wat wij voor ogen hadden, heeft het team van Land van Fluwel ruimschoots waargemaakt.

Bedankt voor jullie gastvrijheid!”

Ronald & Marijke (mei 2019)

♥♥♥

Dat wat wij voor ogen hadden, heeft het team van Land van Fluwel ruimschoots waargemaakt.

 

© Beeld: Pieter Prins Fotografie + Okergeel

Ontdek meer Land van Fluwel

Blotevoetenpad

Strand van Fluwel

Het Perfecte Kiekje

Dutch Tulip Experience

Ook de familiedag ...

vier je op Land van Fluwel

Wij zeggen vaak tegen elkaar: ‘bij ons kan alles’. Daarom gaan we graag met je in overleg om te kijken hoe we de wensen die jullie hebben kunnen omzetten in een geslaagde dag voor iedereen.

nl_NLNL