Tulipa

Het sprookje...

Tulipa…het sprookje

Land van Fluwel presenteert haar eerste prentenboek.

 TULIPA, Een kleurrijke, avontuurlijke reis door de geschiedenis van de tulp

Moes, de muzikant in het leger van Sultan Süleyman vindt in de bergen van Tian Shan de mooiste bloem die hij ooit gezien heeft. Die moet hij meenemen voor de paleistuin van zijn baas, want de Sultan is dol op bloemen. Dit is het begin van de reis van Moes, maar ook van de reis Tulipa. Van China naar Turkije, via Oostenrijk naar de Hollandse kust.  Het verhaal van de tulp als een sprookje: magisch, spannend, grappig, met hoogte- en dieptepunten met boeven en helden en een happy end.

Op 1 april 2021 verscheen het sprookje Tulipa. Een reisverhaal door de geschiedenis van de tulp voor iedereen vanaf 4 jaar.

Tulipa is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels en Duits. Dit prachtige prentenboek is verkrijgbaar op Land van Fluwel en door een mailtje te sturen met je info gegevens naar info@landvanfluwel.nl

Uitgeverij: Land van Fluwel
ISBN: 9789082248173
Bladzijden: 32 pagina’s
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Boek: Hardcover
Soort: Voorleesboek, prentenboek, educatief, souvenir

 

Ontdek meer land van Fluwel

Dutch Tulip Experience

Escape Game Tulpenmaffia

Escape Game: Tulpenmaffia

Met de BloemBollenBoemel langs de tulpenvelden

e-Chopper huren

Bestel snel

Tulipa...het sprookje

nl_NLNL

Kamperen op Land van Fluwel

Het weekend van 15 op 16 juni is het eenmalig mogelijk om een nachtje te kamperen op Land van Fluwel! Neem je tent mee, zet hem op in het midden van het avonturenparadijs en maak herinneringen voor het leven.