Jarig geweest?

Vier je kinderfeestje op Land van Fluwel!

Kinderfeestje voor jongens

Is jouw zoon jarig geweest en ben je op zoek naar een avontuurlijk en stoer kinderfeestje voor jongens? Dan is het vieren van z’n kinderfeestje op Land van Fluwel waarschijnlijk een groot succes! Bij ons kunnen ze namelijk oneindig ravotten, klimmen, klauteren, rennen, uitrazen, vies worden en zwemmen in de speelvijver.

De jongens vermaken zich wel, er is namelijk genoeg avontuur te beleven. Dus zelf kun je heerlijk neerstrijken op ons terras of op één van de vele picknick banken verdeeld over het park. Zorg dat ze een zwembroek, handdoek of extra setje droge kleren meenemen. Wij kunnen niet garanderen dat ze droog en schoon blijven 😉

Kinderfeestjes dienen vooraf gereserveerd te worden. Meer info over mogelijkheden, tarieven en reserveren van een kinderfeestje voor jongens vind je op onze algemene kinderfeestjes pagina.

Land van Fluwel ligt in de kop van Noord-Holland en is goed bereikbaar met de auto (Schagen ± 10 minuten, Alkmaar ± 20 minuten, Heerhugowaard ± 25 minuten). Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid.

PS; ook voor meisjes is het vieren van een kinderfeestje op Land van Fluwel natuurlijk superleuk!

Beleef nog meer avontuur ...

Skelterbaan

Blotevoetenpad

Klimparcours

Strand van Fluwel

Huur een e-chopper ...

Dat is avontuur voor grote kinderen!

nl_NLNL