Land van Fluwel

Echt voor jong & oud!

De beleving voor jong en oud!

Vol trots openen we 30 maart 2018 de poorten van ons totaal vernieuwde park Land van Fluwel. Een heerlijk dagje weg beleeft jong en oud op deze attractie aan de Noordhollandse kust in Sint Maartenszee.

“Je weet niet wat je meemaakt!”

Land van Fluwel beleeft je samen! Natuurlijk vind je er nog steeds de tulpenvelden bezoeken en kom je in de Dutch Tulip Experience alles te weten over de geschiedenis van onze bekendste bloem: de tulp!

Spiksplinternieuw zijn het BloteVoetenPad en het AvonturenSpeelParadijs. Het Blote Voetenpad is met 1 kilometer lengte het langste van Noord-Holland en is een totaal unieke beleving voor alle leeftijden. Kinderen, ouderen, vrienden en families gaan het avontuur aan en komen onderweg verhalen uit de regio tegen. Stijg tot grote hoogte op de uitkijktoren en zoek glijdend weer naar beneden! De trap mag natuurlijk ook.

In het AvonturenSpeelParadijs kunnen kinderen helemaal los! Spelen en zelf ontdekken voor jong en oud, terwijl de ouders genieten in onze vernieuwde horeca. In het pannenkoekenhuis verwennen we je graag met pannenkoeken, lunch en lekkers.

“(H)eerlijk eten!”

Ook de anti-pannenkoeken komen aan hun trekken. Als het park om 17.00 sluit blijft tijdens weekenden, vakanties en vrije dagen het restaurant geopend. Kinderen kunnen dan nog heerlijk spelen. Een gedeelte van het restaurant en de kado- & souvenirshop is ook te bezoeken zonder het park te betreden!

Tip! Bezoek op Land van Fluwel ook de theater- en muziekconcerten die we deze zomer organiseren. Als de avond valt, verrast het park met mooie muzikale klanken en theatrale wendingen.

Ontdek meer land van Fluwel

Blote Voetenpad Noord Holland

Ontdek het park

Strand van Fluwel

Pannenkoekenhuis

Geslaagd teamfeest?

daar hebben wij wel ideeën bij!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In quis ex congue, blandit sem in, varius ante. Curabitur suscipit neque purus, in fringilla arcu dictum at. Vestibulum finibus turpis ex

nl_NLNL

Kamperen op Land van Fluwel

Het weekend van 15 op 16 juni is het eenmalig mogelijk om een nachtje te kamperen op Land van Fluwel! Neem je tent mee, zet hem op in het midden van het avonturenparadijs en maak herinneringen voor het leven.