Blote Voetenpad

Spektakel voor jong & oud met de schoenen uit!

Ontdek het park

Trek je stoute schoenen uit en voel de vrijheid van lopen op blote voeten! Een heerlijk dagje uit in Noord-Holland beleef je hier. Op dit uitdagende blotevoetenpad van 1 kilometer struin je over ons gehele park en voel je de natuur tot in je tenen. Priek, prut en laat je verleiden tot dit avontuur.

Een blotevoetenpad is een speciaal gemaakt parcours om op blote voeten door de natuur te lopen. Je loopt over verschillende harde en zachte ondergronden zoals gras, zand, steentjes, hout, etc. Volgens dokter A. Vogel heeft het lopen op blote voeten een heilzame werking voor lichaam en geest.

Het leukste avontuur voor jong en ouder!

Loop het blotevoetenpad met je familie, tijdens een kinderfeestje, schoolreisje of met vriendinnen. Kies telkens welk avontuur bij jou past. Het blotevoetenpad loopt over ons hele park. Stijg tot grote hoogte op de uitkijktoren, loop de stelten, stap over stammen zonder in het water te vallen en voel het moeras tussen de tenen.

Onderweg maak je kennis met mooie verhalen uit de regio die in de route van het blotevoetenpad zijn gebouwd. Zo waad je door ons eigen Noord-Hollands kanaal, loop je over de Westfriese Omringdijk, stap je door het Wildrijk en kom je er eindelijk achter waarom de landerijen rond Land van Fluwel regelmatig onder water staan.

Het Blote VoetenPad is mede mogelijk gemaakt door:

Ontdek meer land van Fluwel

Strand van Fluwel

Escape Game Tulpenmaffia

Escape Game: Tulpenmaffia

Pannenkoekenhuis

Uitkijktoren

Strandweer?

Zwembroek aan op Strand van Fluwel

Volop waterpret en avontuur!

nl_NLNL

Kamperen op Land van Fluwel

Het weekend van 15 op 16 juni is het eenmalig mogelijk om een nachtje te kamperen op Land van Fluwel! Neem je tent mee, zet hem op in het midden van het avonturenparadijs en maak herinneringen voor het leven.