Land of Horror

Dat moet je durven...

Land of Horror

Land van Gruwel: Help ons Zwiebol vinden!

Op 30 en 31 oktober verandert Land van Fluwel in het mysterieuze Land of Horror! Het is bijna Halloween en er is iets vreemds aan de hand… Zwiebol, onze vrolijke vriend, is spoorloos verdwenen. We hebben jouw hulp nodig om hem terug te vinden!

Doe mee met ons spannende levend Cluedo spel en stap in de rol van een echte detective. Samen met andere avonturiers ga je op zoek naar aanwijzingen en probeer je te achterhalen wat er met Zwiebol is gebeurd. Denk jij dat je de verdwijning kunt oplossen?

Hoe werkt het?

Om 16.00 uur starten we de grote zoekactie in het park. Zorg dat je op tijd bent, want we kunnen geen enkele aanwijzing missen! Voor die tijd mag je heerlijk zorgeloos in het avonturenpark spelen, zodat je je hoofd helemaal leeg hebt gemaakt en alle aanwijzingen tot je kunt nemen.

Durf jij het avontuur aan? Kom naar Land van Fluwel op 30 of 31 oktober en help ons Zwiebol terug te vinden. Samen lossen we het mysterie op! Ook leuk om met je children's party te doen!

Wanneer? 30 & 31 oktober, start om 16.00 uur
Waar? Land van Fluwel
Kosten? Alleen parkentree – deelname aan Land van Gruwel is gratis!

Spanning, mysterie en avontuur wachten op je!

Dit Halloween evenement is geschikt voor avontuurlijke zielen van alle leeftijden, wel onder begeleiding van een volwassene. Er zijn geen extra kosten verbonden aan dit evenement, je kunt online een regulier entreeticket kopen

Discover more land from Fluwel

Winterland of Fluwel

Sunflower Maze

Barefoot path

Adventure Play Paradise

Winterland of Fluwel

Laat je verwonderen

en_GBEN